jul



Klockan är snart nio, kvällen före julafton. Vart är julstämningen, kan bero på att jag inte har städat rummet, inte har bytt gardiner, inte har någon såndär ljusstake, inge jul alls. men det är ganska skönt!
Ska ju endå jobba i morgon så de känns inte som en sån stor grej.

Men för alla som har julstämmning, GÓD JUL!

två blogginlägg på samma dag

Kan bero på att jag efter 20 timmar fortfarande ligger i sängen, efter att ha vart uppe & ätit mat & lite godis.
Tittar på de dåligaste programen jag vet på tv, men känner inte för att göra något annat heller så....

mhm,..


rubrik?...







Men det är mkt just nu,
idag är en dålig dag.
Tänker inte gå upp ur sängen på bra många timmar till, inte för att det kanske blir någon skillnad, men jag får för mig, att det är vila som behövs (?) eller.
Psykfall

f

Idag fick jag gå upp klockan sex, puuh. gå ner till bussen & åka iväg till gammlingarna på jobbet. fick en skit tur på inte alls många timmar, men men, det var skönt. men det blir ju inte lika mkt pengar.från kvart över sju, till tolv.
Sen hem & ducha, äta & titta lite på tv, sen iväg på praktik. Sen till stallet, lasta hästarna & åka iväg till pia:s ridhus i kumla.
Var väl hemma typ halv tio, så nu tittar jag på tv, trött som ett as, & endå har jag inte gjort nått specielt.
nu käkar jag chips, massor! det var ju inte riktigt meningen.

jaja, mkt till fredag, pussheej

Tittar på julklappar

drömma kan man väl? :D


Vintertäcke 899 kr


&
ett par nya jeans skulle jag behöva ha.

Nej jag vill ha pengar så jag kan köpa grejerna på en gång,


måndag

Fick gå upp tidigt i morrse, gaah jag dör. Halv nio hade jag iallafall fått upp mig själv ur sängen & en kvart senare var de dags för praktik. Sen käka mat & titta på en film hemma hos hanna & efter de en mysig ridtur, :D
Så det har vart en bra dag, nu kanske jag ska med på julbord igen  jag hinner tröttna på skiten!!!

aja, trött är jag med xD ovanligt va? Det var riktigt skönt att lägga mig här, men men... Jag får väl vara nöjd med att jag var pigg mitt på dagen iallafall (:
Imorgon ska jag jobba igen, fast med dom gammla dådå. pengar :D men uch&blä.
Har ganska mkt jobb nu över jul, eller ja mkt & mkt men iallafall sju dagar eller nått, det är ju mer än vad jag har haft de andra månaderna, mina pengar är snart slut, så nu måste jag spara varge öre,

& så har jag jätte mkt att betala hanna, hon bjuder mig på massa mat, kör mig & hästen jätte mkt, & slog på tappskon & skode gratis sisst jag tog broddar & ja, en massa. Behöver lite pengar så jag kan betala lite, det känns ju bättre då... tillslut kommer jag väl inte komma ihåg allt. det gör jag säkert inte iallafall.

pengar pengar pengar
& jag har inte köpt en enda julklapp,
nej varför gnälla? det är ju inte så att jag hittar så många jobb att söka heller,
Det är väl bara att söka all skit jag hittar, men det gör jag inte. jag får väl skylla mig själv.


lördag

Sitter på min säng & tittar ut över golvet, det är kläder på varända liten yta, jag måste nog städa. idag igen. det blir ju likadant varge kväll. det är lixom ridkläderna som hamnar där, eller lite andra kläder med, men mest ridkläder, vart ska man göra av dom? det käns onödigt att typ bära ner dom till skåpet där nere varge dag, eftersom dom ska upp igen.
Stinker hääst gör det med, eftersom jag tre stalljackor här inne med, mina stall termobyxer & lite sånt. men det är väl bättre att de luktar här, än i hallen typ xD
jag hatar vintern, det är ennu mer hästkläder & igår kväll fick jag tillomed brodda hästen, innan jag skrittade upp till ridhuset för de var ishalt på vägen. jag hatar vintern. jag gör värkligen de;)

då får de vara höst hela året om de vill, det kan tillomed alltid få vara mörkt & spöregna när jag rider HELA TIDEN, bara jag slipper hala vägar, kallt, alla kläder. blä..
Men & andrasidan, blöta täcken om det är höst... (?) jag ska flytta utomlans :D det är nog de bästa.
nej jag tycker om årstiderna här, men inte varge dag, inte idag ;) idag är de dimma & spöregnar, jag ska rida ut, har inte bestämt vart, men... någonstans. det värsta är att man måste ju rida typ nu om de inte ska bli mörkt. och nu är jag trött & så skulle jag ju städa, det får nog bli lite mörkt.

jobba i morgon, ska bli kul (: (tror jag, det var ett tag sen)


ondsag

gick upp innan sex i morrse, för att ta bussen till örebro & gå på personalmöte inne på I´am. Som vanligt går bussarna hem så himmla bra, så det han bli en sväng på lindex i hallsberg, skit mkt snyggt hade dom inne nu (: hur som hällst fyra timmar efter mötet var slut hade jag tagit mig de 20 min i bilväg hem, När jag kom hem skulle jag bara vila ett tag, sen rida upp med hästen till ridhuset, men trött som ett as, orkade jag inte flytta mig från sängen när klockan ringde, så jag sov ett tag till & då missade jag såklart ridhustiden, får ta de i morgon iställlet. Kände igår att jag skulle vara trött idag, fick upp spyer när jag typ hickade & så, så det känndes redan då att lite sömn skulle inte skada. men nu är jag pigg igen, men ska bli skönt att sova inatt (; man kan aldrig sova för mkt (: ja, det är min dag idag, jag har sooovit. hoppas på en piggare dag i morgon ;)

tisdag

tisdag idag,
& vad har jag gjort..?! inte så mkt som vanligt... laaaat eller vadå? men på något konstigt sätt försvinner dagarna endå,
Gick upp kvart över åtta i morrse, trött som ett as, jag skojar inte de senaste månaden har jag vart så trött så jag nästan spyr av trötthet lixom.. men men, kravla mig upp och så vare ju praktik typ halv nio (: bra att ha gått om tid på morgonen lixom (;

Någon gång, ska jag bli sådär duktig, jag fattar inte hur man kan komma ihåg allt för mig kommer jag ihåg vissa saker ett tag, men sen glömmer jag ju bort de för det är andra saker man måste komma ihåg:) aja, man ska väl ha något att sträva efter..

iallafall var vi hemma typ halv fem, jag frös som ett as, det var ju sviiiin kallt idag, kröp ner under täket, en halvtimma menans jag tittade på film, sen blev de att gå till hästapollen & åka iväg till ridhuset och rida lite.
Nu är klockan nio och jag är hemma igen & funderar på vad jag ska göra ikväll..
borde bli något bra, som typ plocka undan lite i rummet, tvätta eller nått sånt.
men det är väldigt lokande att krypa ner under täcket igen, tända några ljus & titta på film igen.
jag kanske kan göra båda & först städa, sen titta på film.

vart tar mina dagar vägen? är det inte meningen att jag ska söka lite jobb, tycka lite synd om mig för att jag är arbetslös, ja, vad vet jag, göra nyttiga saker.. men då hinner jag ju inte sova, & jag tkr om att sova :D



iväg & rida

uch nu har jag gjort så som man inte ska göra, har nyss krypit mer i min säng värmt mina kalla fötter, har ju vart skitkallt ute idag, ätit mat, och tittat några minuter på en film.
Nu ska jag upp igen, på med varma kläder & sen gå iväg till hästen, ska åka iväg till ridhuset & rida lite.
jag är trööööööt varm & mätt. inte fan vill jag ut igen xD

aja, det brukar ju lösa sig när man börjar göra sig iordning, vilket blir typ nu.
så hejdå!

RSS 2.0