inga ord, ingen text

Det är som vanligt, det finns så mkt jag vill blogga om, så mkt jag vill tala om, det händer saker varge dag som jag vill dela med mig av, ibland kan jag tycka att de lilla livet jag lever ör ganska interssant, jag vill berätta om mina känskor, mina upplevelser, mina beslut.

jag skriver men inga ord fasnar på data skärmen, jag funderar så det knakar, men det ända jag ser är de felstavade försöken till att få någon att förstå.
Jag kan inte blogga om det, för mina fingrar får inte fram de orden jag vill säga, det är som ett handikapp. Ett litet än, men det finns där, tänk om jag inte hade levt hela mitt liv som en lat menniska, tänk om jag kunde ha ängta min tid i skolan åt att lära mig stava.?
det är lätta att vara efterklok..

om jag fick välja skulle jag vilja vara tio år ingen, det finns så mkt jag skulle vilja ändra på.
Men endå hamna på samma ställe som jag är just nu, med en annan inställning på livet, på saker, på ja, allt möjligt bara....


lördag

jaha, idag är en såndär seeeeeeg lördag & jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på.,
Ska tvätta lite, och sen rida, men de gör jag nog ikväll, jag är så trött nu., jag menar varför rida när det är ljust när man kan vänta på att rida i mörker ;)
Yes, det är det jag ska göra på hela dagen... syster är hemma hon tittar på film, men de är någon barn film xD de orkar jag inte titta på,
Pappa målar hallen & mamma är i hallsberg..
Det är bara jag som inte gör ett skit,.... men det är skönt, fast jag blir lite rastlös.
köpte ett täcke till hästen igår på till häst, ett skritt täcke /ländtäcke Brunt, ganska fult men det var pricis nått sånt jag letade efter, en annan färg då kanske men vafan.. xD & skit dyyyyyyyrt var de. tänkte pröva de idag, men om jag rider i mörkret måste jag ju ha de med reflexer ist... aja.

pussheeej


trött eller något?!

mmmmh... Trött det är ordet. Dags att ta tag i saker & ting, ovasätt vad som händer. Dags att börja göra lite nytta.

GAAAAAAAAAAAH!

;´( Tänk om.... Allt vore lite lättare.

om jag var en annan menniska

det är nog inte hösten som gör en deprimerad,
det är bara för att vi ska ha något att skylla på varför saker är som det är.

när blir de isf bättre?




"sjuk för en stund?"

Vaknade med värdens mensverk men jag menar det har ju hänt de senaste året så det är väl inte så mkt mer med det. funderade på om jag skulle ta en iprem innan jag åkte till praktiken, men tänkte att de fungerar nog endå. tänk när ska man lära sig sin kropp? jag vet ju igentligen att jag alltid behöver ta iprem jätttemånga....!! Hur som hälls lite ont i magen överlever man ju, ända tills jag tydligen inte gjorde det längre, kännde mig jättekonstig, den började snurra och jag svimmade, eller typ svimade eller jag vet inte, jag kommer ju ihåg det mesta, men det var ju inte riktigt planerat att sitta på golvet. det brände i hela kroppen som någon tände eld på huden, som jag hade 1000000000000 grader feber. vi åkte hem, jag la mig i sägen, skit ont i magen, svättades som en gris.. sen frös jag som en gris istället och fick sätta på mig alla kläder jag kunde hitta, efter det kunde jag somna & det kändes bättre. vad det igentligen var för liten sjukdom vet jag inte, det kan ju vara mensvärken. men så ont gjorde det inte så jag tyckte att jag hade behövt svimma? men aja! Annars är de väl kroppen som inte tycker att den får som den vill. om jag tänker efter har den strejkat lite ett tag, Jag har haft den där svimmnings känskan förut en gång, det var väl några dagar sen, men då tänkte jag inte mer på det. jag har svettats på kvällarna och halsen har gjort ont, ibland, sen helt plötsligt försviner de,... men jag vet inte, det är ju inte så att jag gör överdrivet mycket så jag jobbar ihjäl mig, sover på nätterna? mjo iallafall minst sex sju timmar. förutom nån natt nu då. jag vet inte, hade tänkt att rida nu ikväll, eller så vilar jag och ser?! jag vill inte vila, det är ju igentligen inte så att jag är sjuk, den bara spelar lite spel... men samtidigt vill jag inte vakna upp i morgon och inse att de är svinis, då kanske det är bättre att vila & vara frisk i morgon? vad vet jag? jag är ingen docktor...

trötter

efter en lång dag på strömsholm i går fasnade jag framför en film på kvällen som var skitläskig, jag stängde av innan slutet, för den var jätte obehaglig, typ spöken & skit. jag lovar det kanske inte låter så märkvärdigt men ah, uch!
tog lång tid innan jag kunde sova efter det, även fast jag hade gått upp vid fyra på morgonen.
& sen i morsse ringde veckarklockan på 06.45.
jag var så trött att jag trode att jag skulle dö, men efter att ha znosat lite kröp jag upp och gick iväg till hästapollen. Lastade och åkte iväg till nicklas stall vid marieberg. ko-ko tyckte att han hade blivit finare (: lite rundare och de uppstickade knölarna på rumpan syns inte lika bra ,och spänningen i rumpan var bättre, tänk om det kan vara så att de börjar gå åt rätt håll?...

nu är jag hemma igen har ätit & ska snart ut med vovven, innan de är praktik i vid kvart i två.
men just nu skulle jag bara vilja krypa ner under täcket & titta på en film, & det är nog exakt de jag ska göra, iallafall i minst 40 minuter.

annars ser han ut som en gris, dom var ju tvungna att raka två stora trekanter på magen på han för att se nått med ultraljudet ;) det är inte vackert, men vafan! ;)


åka till strömsholm i morrn.

Nervös? Orolig? förväntansfull? jag kan inte själv sätta ord på känslorna,
Vad är de värsta dom kan upptäcka att de är..?
samtidigt som jag vill veta vad som är fel, vill jag inte veta det....





haha ja, det vart ju värdens snyggaste bild gjort ia paint ;)
men vafan <3


söndag

så hemma efter jobbet, efter att inte ha jobbat på typ tre fyra månader var jag inte alls pepp. Men det var en bra kväll tur för mig :D nu känns det inte så hämskt att behöva jobba julen iallafall.
tittade nyss på slutet på steven king (stavas de så?) aja filmen the hanting iallafal. jag fattar det värkligen inte, det spelar ingen roll hur många gånger jag ser filmen, vad går den ut på? vad händer med hon elionora, varför "flyger hon iväg?"  jag fattar inget, men annars är den ju bra ;) om någon fattar den, kan ni ju tala om de, så kan jag se den yttligare en gång, då jag förhoppningsvis fattar något.

Imorgon blir de frissören, & jag har hunnit ändra mig igen, jag gillar mitt hår. Jag antar att jag är lite rädd, rädd att de ska bli skitdåligt eller något, jag vet ju inte äns vad jag vill ha för frissyr?



på tisdag blir de strömsholm. Det är jag lite nervös för med,¨
Jag antar att det är värre att bli av med hästen än att bli av med håret. Därför får väl håret bli som det blir, det är ju som sagt var, bara hår....





.

Tänk om ni fick läsa min utkorg, alla tankar som skrivs ner där, utan att publiceras. ja då jävlar skulle ni känna mig utan & innan ;)

8/11

Är det mörkret som gör de?


.

-slut- stod de på inlägget igår, jag var sur & arg. Trött på det mesta, en vinter deprition !? orkade inte blogga, för det känns fel när man ändå inte kan skriva det man tycker, för även om det inte är så så känns det som hela värden läser,
jag vågar inte skriva, jag vet att jag endå kanske inte står för de, jag kan faktigt ändra åsikter.
Men om jag just för dagen tyker att de är skit att en bäst blir barrerad på en träning, eller vill berätta någon skit Fitt internett, ögon från alla håll.

men jag antar att det är bättre såhär, att vara försiktig.

Att en dag har 24 timmar, det känns värkligen idag, jag är nöjd över mig själv, det känns att jag lever.
Dagen började 06.00 det är tidigt för mig som är arbetslös, därför började den med lite znoosining då jag inte orkade kravla mig upp ur sängen, sen 07.00 iväg till stallet, borta häst, på med transport täcket och transportskydden, lasta och åka iväg till nicklas johosson:s stall.
sen en tur till marieberg,
Hem till stallet igen, av med grejerna ut med hästen ihagen mocka stallet, in till hanna & äta ut & rida in och titta på tv ut och iväg till till häst, iväg och praktisera, käpa fika, hem till linda & fika, titta när hanna skor greta, hem ge häst medicin, greja lite i stallet. Hemma igen göra mackor tills i morgon (ska till ullaren :)  )
Hamna här.
Det har snööat idag, kallt som fan, men men.
Det låter inte som jag har gjort så mycket, men de känns iallafall så.

va sa dom hos nickas då? jo jag var alltså hos en kirropraktor (eller nått sånt) compliment ska få nya skor igen i helgen för kilarna ska på skorna igen, och så ska han få ringskor med, tur att hovis fixar de (; Han är jättelåst i korset, och det kan vara fel på njurarna, han är spänd runt hela muskelaruren runt njurn och kände smärta när han klämde.

Så, köpte nått mot njurarna. och han fick massa nålar i rumpan. jag vet inte om jag tror på sånt där, vad skulle nålar göra för nytta lixom, kanske för att jag aldrig har prövat de själv, och vill ha svart på vitt. en nål jag vet inte....?!  Men för första gången travade hästen när vi var hemma igen, han andvände rumpan när han gick, den var med, den satt på hästen, istället för att släpa sig bakom. hoppas hoppas att de håller sig.

och jag kanske ska börja tro på nålar?!  ska iallafall dit igen om två veckor och om två veckor.

mena ben gör ont, jag har ont i höfterna och knäna ska vi inte prata om... Det känns som sagt va att jag lever, jag kanske också skulle behöva lite nålar? ;)

Det är tur att jag har häst, vad skulle jag annars göra av alla pengar? ;) jag dom jag tjänar på att vara arbetslös (;
nä nu ska jag fixa ennu mer på mitt 24 timmars dygn, föra över lite pengar & skit, innan jag ska upp igen om fem timmar, puuh. ullared var de.


.

-slut-


RSS 2.0