30/9

Hinner inte blogg idag, mer än nu då, & de måste gå snabbt, ska ducha packa o ut me hunden en snabbis sen går bussen om en 50 min,  ska in till stan och träffa syster ska sova där inatt, så blir de när man är seg i stallet.
 strääässs
Dagens träning vart skänkelvikningar, öppna och gallopp arbete.
Det är otroligt hur snabbt de går åt rätt håll från att knappt kunnat gallopera igår, visst det var en jobbigare övning då men endå, tills idag, då orka han sätta ihopp sig skjuta ifrån, tillomed riktigt mycket när han vart arg på matte som inte tyckte att han lyssnade tillräkligt bra och gav honnom ett rapp på baken ;)
Han är lite skänkeldöv, och lat. jag vill ha mer kraft i stegen.

i morgon blir de övergångar, han ska lyssna fram och bak, lite mer åt sidorna med, skulle inte skada, ja nästa pass får bli lite ponnysparkar i magen, (får man säga så eller ska man hålla de för sig själv) haha 

nej nu måste jag skynda pussheej

29/9

Dagens träning: Bomträning.

Idag är första dagen på tränings shemat för att göra oss redo till nästa säsong.  Det var jobbit, det tyckte både jag och häst. och illa gick de, men och andra sidan kanske de var bra, då har jag mer att kämpa för.

En gång vart han skitfin, vilken känsla. Annars var han/vi mest trötta, det blev korsgallop när vi inte orkade mer, och jag hade ingen koll på yttersidan. Men i helhet fick jag lite insikter, och jag längtar redan tills i morgon.

Compliment värkar gilla de nya upplägget, även om han var lika trött som matte, och apsolut inte förstog varför han skulle stå inne i natt? idag stallade vi in dom, han titttade på mig med fundersam blick puttade på mig, och puttade på box dörren, - ska vi inte gå ut i hagen igen matte?

Jag tror att det här kommer föra våran relation till ett högre steg, bara under dagen har vi kommit närmare varandra, jag värkligen tycker om den där hästen.
Men jag måste erkänna att lika lycklig sóm  jag är för stunden, lika rädd är jag.
Det är svårt att leva i nuet, jag tänker bara frammåt, vilket kanske inte är något fel på. Men då enser man okså att inget varar för evit, att någon gång står jag där utan att ha någon att kämpa med, bråka med, eller gnälla över.
så står man där med en tom box och krossade drömmar, det är de otäcka

Men nu ska jag inte tänka på de, nu ska jag tämla på vilken vinter vi har framför oss,
Det är nog den första gången jag ser fram imot vintern, och se hur vi utväxlas.

Nästa pass blir i morgon...
undra vad jag ska träna på då?
skänkelvikningar och öppna får de nog bli.


Nu har jag funderat ennu mer

och diskuterat lite med hannafie så klart ;)


Och jag blir som en liten barnunge, jag ska lägga upp massa mål över vintern,
Det är kul att lägga upp mål, det får allt att kännas så värkligt, att till nästa år då
haha ja, jag vet inte vad jag ska säga, kämpa!

Så självklart började jag med målen på en gång sitter och skriver ner de nu..
Problemet är bara, att det inte går så bra.
målet har jag ju att vara redo för tävlingar till nästa säsong.
Men det svåra är
Hur når jag till de målet : Där har jag bara skrivit ett frågetäcken (?)

Tränings program,  uppläg okej,... jag har redan ångrat mig jag är inte som ett barn längre, det är svårt!
Men jag tänker sitta här hela natten om det behövs, imorgon har jag ett uppläg.


Fundeeeerar

KM i helgen, är de realistiskt, eller satsar jag för högt?

Ingenting är omöjligt allt är upp till en själv!
Man måste väl testa för att veta, men är vi redo?





(:

oj jag har redan bloggat en gång idag, det kom jag inte äns ihåg.
Telefonen ringde och mamma presson ville prata med mamma ström, i bakdrunden hör jag stina skrika,- säg till helena att jag vill rida någon dag (:
Det är klart att hon skulle få!

Väl i stallet och på väg på en uterit ringde jag hem till stina, och undrade om hon ville ta de på en gång, jag skulle endå rida förbi deras hus inne i sammhället, jag hör ett skratt i tellefonen, och fram kommer hihihihija jättegärna! ((: eller, vad ska jag ha på mig ?

en halvtimma senare står jag utanför huset och stina hoppar upp (helt själv den här gången, väldigt nöjd över sig själv) hon både skrittade & travade hoppade över ett dike och gjorde halter, svängde och allt möjligt själv, compliment skötte sig super och stina tyckte att han var hästen i filmen, eh sherdill, eller nått va den nu heter ^^ haha. så att gallopera på en strand de vore ju inte helt fel, men någon strand har vi ju inte här, men får väl bli att överaska henne med att bada iallafall, om det inte hinner bli allt för kallt tills nästa gång, men eftersom hon var fast besluten om att hon skulle springa fortare nästa gång, gallopera allts ;) så blir de nog ganska snart (:

det är tur att hästapollen är snäll (:

Sen vart de en prommenad med hunden och nu ligger jag här, funderar på om ett glas vatten ska få räcka till kvällsmat, eller om jag ska anstränga mig mer... jag har inte ansträngt mig sådär himmla mkt idag, godis till frukost. en risifrutti till lunch....
får se om de blir något, det är ju inge kul att laga mat till sig själv.

helt själv hemma är jag med,
spökrädd, och tråkigt har jag,
men men ;)

lörd

GAAAAH. såklart var de inte så där lite jag skulle skriva i inlägget under, men det försvann och jag tänker inte skriva om de, skitblogg.

Lördag idag, sovit länge, idag ska jag städa mitt rum, tvätta. sen flyter planerna ut lite, aningen rida eller löshoppa...

nu har jag jobbat klart, en dag på torsdag, sen går jag in på mina nio timmar i månaden, dags att börja söka jobb nu, eller iallafall skaffa nått ställe att ha praktik på?!





Det får mig att tänka på

 

 

pussheej


regn blev till sol (: och min jacka blev....?

Det blir ett inlägg till idag, nyss hemkommen från stallet. efter jag hade bloggat klart förra inlägget spöregnade de värkligen, så jag satte på mig tre tjocktröjer (det var ju kallt) och regnjacka regnbyxer & stövlar och cyklade iväg till hästen, men självklart var de bara våran gata de regnade på, när jag var framme i stallet var de strålande sol och blå himmel, av med regnbyxorna villsäga!

in med hästen, på med reflexer och iväg ut på tur. Det är jobbit att välja turer nu när de är mörkt, i skogen rider jag vilse, motionsspåret kan jag ju inte rida på varge dag, och i samhället.. ja det vart en sån tur idag,. Men igentligen borde jag inte göra de, folk blir så arga, dom tycker inte att vi ryttare har något i samhället att göra tydligen, Sen har jag hört att typ allemansrätten eller någon sån lag säger att man inte får rida i samhällen, men de tycker jag värkar konstigt? annars räknas vi ju som fordom och ska gå på de stora vägarna istället för cykelbanerna, då borde ju samhället vara perfekt ?
Någon som vet hur de är?

jaja, jag tycker iallafall att de är mysigt att traska runt på de små asfalsts vägarna och höra de klapprande hovarna, (: så mig får alla stå ur med :D
Efter uteritten vart de ett tag på banan <3

väl inne i stallet kände jag att min jacka var helt jättvåt, konstigt tänkte jag, det har ju inte regnat? Katten? :O har han kissat ( jackan låg på golvet) eller kan de vara så att mitt svätt hade gått igenom alla mina tjocktröjer, och jackan var blöt av svätt? haha ja, jag måste nog inse att det är inte vinter riktigt än, hur mkt jag än fryser.
Nu ligger den iallafall i tvättmaskinen ;)

Det är konstigt de där, att dagarna kan vara hur deppiga som hällst, och oftast är man som född på nytt efter sin tid hos hästapollarna <3

nu ska jag ta de lungt ska upp 07.30 i morgon :O
och rida, jag har slarvat så den här veckan så i morrn är de bara att palla sig upp, även om jag tycker lite synd om mig själv.
Sen blir de jobb hela kvällen.

antar att jag kommer bara bajstrött på kvällen,
Frågan är då om jag tänker orka med klaras? jag kanske sommnar,
gaah, det får nog bli nästa gång iallafall...

gaaah, vilket väder

Stängde ju som sagt var igår, gick skitbra (: :O jag räknade inte fel, det vart ingen diff och växelkassan stämde, duktigt av mig tycker jag själv. ska stänga i morrn med, får se om de går lika bra?!

kom nyss hem från jobbet nu, och jag fryser som en idiot, det är 13 grader ute, tänk så kallt har de väl inte vart på ett år... jag ligger i sängen och vill krypa ner under täcket och värma mig, men nej!
hurtbullen ska sätta på mig alla varma kläder jag äger och har och gå iväg till stallet och rida. fryser av bara tanken, jag har tappat bort mina termobyxor :(
Det droppar regnedroppar på fönderbrädan, vilken betyder att jag kommer bli blöt med.

jag hatar när de är höst/vinter, om ni inte redan har fattat de. Det är mörkt runt sju? och fitt östansjö har inte fattat att man ska tända gat lamporna i motions spåret än.
nej nu ska jag iväg innan de blir mörkt, pussheej /h

(Sen fick jag lönen idag från augusti jag som tycker jag har jobbat skit mkt,?:O tydligen inte knappt tre tusen..
men men...)


billigt är bra, jobba är... dåligt?

idag har jag vart uppe i stallet och vaccinerat hästapollen,bajs på honnom som var helt trög idag.

Och biillit vare, tänka sig vad man kan bli possitivt överaskad, jag hade räknat med skit mkt pengar, jag menar ta ut en vetrinär är ju inte de billigaste. Bra för mig
jag kommer inte ihåg va de brukar kosta, men jag tyckte de var skitbra (:


Det vart ingen ridning idag, jag hade väl hunnit om jag ville, men klockan var nio på morgonen, jag var skit trött och ska iväg och jobba snart. laaat jag vet, menvafan ibland får man fuska.

Idag ska jag stäga på jobbet, då är de inte alls lika kul, och jag vill sluta jobba på en gång. Man ska räkna ut massa, man ska fylla i massa och man ska göra en massa grejer, Det är som de svåraste mattetalet man har sätt i hela sitt liv och man har inte en aning om vad man ska gör... Vilket betyder att jag blir kvar flera timmar efter stängningen occh funderar & funderar på hur fan de ska gå till,  jag gillar att öppna, det är inte lika svårt, jag gillar att jobba mitt på dagen, det är skit kul. men att stänga...

jag tror att jag är trög, jag bara tittar på siffrerna men fattar ingenting, det är en uppställning med flera tal, och ennu krångligare blir de om någon har handlat med pressentkort, det har vart någon retur eller nått sånt skit.
Då fattar jag inte äns om man ska ta pluss eller minus, det fattar jag fortfarande inte.

(det är bra när jag ska göra de om några timmar) så önska mig lycka till eller nått!

jag vill ha ett lätt jobb, jag borde ha födds något smartare och få ett par glasögon.
Det är nästan värst först får jag anstränga mig som fan för att se va de står, sen snurras allt till där uppe i huvedet och blir en enda röra.

Undra hur ung man kan vara innan man blir dement, jag kanske håller på att förlora massa hjärnceller, det känns faktisgt som jag blir trögare & trögare för varje dag?




Höstkväll i blåst och mörker, men endå de bästa som finns

Jag har inte vart motiverad till att blogga, det har inte funnits något att blogga om.
Men eftrer dagens ridpass är jag tillbaka på rätt bana igen.
En uteritt var meningen, som alla andra dagar de senaste två månaderna, har blivit en (dålig?!)  vana.
Men idag vart de iallafall en ridtur upp till gammla stallet och rida i ridhuset.
Två månader utan dressyr, de känndes... ppuuh!
jag har någ alldrig vart så trött i hela mitt liv, ( eller jo, men inte på väldigt väldigt länge) Hästen var förvånadsvärt fin & kändes trevlig.
Men det är inte lätt när man har en hovis på hästen hämter som är den tuffaste ridläraren jag någonsin ridit för.
Men vad jag älskar de, nu är jag skjukt mottiverad till att de ska fortsätta som de gör.
Kännslan av ridning är de bästa som finns <3

Inte alla dagar kanske, ibland kan de vara sjukt frustrerade, men oftast ja, det är ju därför man håller på med de.

Blev ingen va fan de nu heter, en såndär som knäcker rätt muskler? och skit på hästarna i morrn, det vart inställt. synd :( får vänta tills om två veckor nu.. jaja.
men ingen vila för de inte, imorrn kommer vetrinären & ger vaccination och butulism (stavas de så?) aja iallafall så hästapollen kan käka hösilage i vinter.

Ja, nu är jag iallafall hemma efter mitt ridpass, efter två stora glas isvatten ska jag sätta mig framför idol, och känna hur kroppen är helt slut.
haha ja, jag kanske borde rida lite mer på riktigt nu, men skulle hälst villa ha han igenomkollad först-

jaaj, det här var iallafall ett motivations inlägg för min del
ifall jag någongång tvivlar vad jag kanstar all tid & pengar på ska jag veta att det är värt de, varända sekund av de.

Min compliment <3
 


sitter och äter en konservburk med campinjoner, smarkar lite som kattmat tror jag ;)
Jag ska börja laga mat, men inte idag, inte klockan halv tio på kvällen och inte när jag är trött !

men gud va gott de vore med typ... iallafall snabbmacaroner, det får de bli i morrm :) 

uppdateringen suger

Livet är mer än en blogg

jag har värlkingen bloggtorka och känner inte för att blogga.

 


uppdateringen suger

Livet är mer än en blogg

jag har värlkingen bloggtorka och känner inte för att blogga.

 


äch..

Orkar inte skriva så mkt,
Det är inte så kul när man inte har några läsare.
Känner inte äns för att skriva av mig för min egen skull känns mest jobbit att behöva skriva.

även om idag har vart en aha dag.
jag skulle vilja skriva ner de, för at kunna gå tillbaka och läsa de om ett tag.
Men jag orkar inte..

inte nu iallafall.


rubrik?

nio timmar i månaden... njaa
men kanske bättre än inget. eller?

köpte ett nytt armband idag som jag är super nöjd med, det är mycket bättre an allt annat jag ha köpt på iam.
Kanske lika fint som de jag hade sönder, så nu är jag glad :D
Sen köpte jag två nya nagelack :D

jag vet, men det var rea.
så de är väl altid en förklaring, eller?

tråkig blogg utan bilder? men det fungerar inte att lägga över dom fårn moblilen :@ :/

aja pussheej


ennu mer mat

måste väl tilläga att nu när jag kom hem från hästen åt jag några tuggor korv som var äklig & potatisgratäng som var hård, som sysster hade gjort.

inte de godaste, nu äter katten från min tallrik de som blir kvar får vovven sen.
och jag äter från min påse med chips.

min nyttigaste dag på länge ;) haha jaja inte nyttig den här veckan iallafall ;)


maaaat

Frukost- cholkadkaka 5.90 på ika & en festis att dricka.
Lunch - en liten fralla med ost från ika 17 kr.
Kvällsmat- snabbmackaroner.

inte för att de är äkligt, men jag vet inte, tänk va gott de skuller vara med riktig mat.?!
 
igår åt jag smörgos till frukost en banan till lunch och macka när jag kom hem vid fem.
Sen vart de en macka till vid tio och sen åt jag upp rästen av tårtan :D
haha nyttigt värre ;)

Hoppas att de blir något gott i morrn kväll? jag är sugen på...
jag är inte sugen på något alls. jag mår typ illa xD
men imorrn är jag nog hungriiiig :D

nej nog skrivet om mat, varför skriver jag om de förästen?

mina ögon pekar åt alla håll, haha vadå trött xD
ont i huvedet.

kanske ska ta något att dricka, det kanske är därför jag har ont i huvedet, eller är de för att alla skriver på varandra här hemma.
jag fryser, känner inte alls för att krypa upp ur sängen.
Men ska till hästen.. tömkörning idag kanske? eller så är jag för trött för de? & tar en tur i skogen...






Torsdag

gick upp klockan sex för att börja jobba vid tio xD bra busstider de är :@  men men, kommer bli samma grej i morrn,
kom ett nytt tema till jobbet i dag, så de vart ett armband och kanske lite mer, har inte bestämt mig än, just ja några ringar vart de med :D haha smyckesnööörd xD

när jag kom hem var jag skit trött, hade bara ätit frukost och var ju inte hemma förän kvart över fem.
massa ont i huvedet, och frös som en idiot, ville bara krypa ner under täcket och sova.
Men nej, jag låg där en timma, sen vara dags för hästen, skrittade ut i skogen i solnedgången, skit mysigt och sycklade hem i månsken, det är värsta fullmånen ute idag, har ni tänkt på de?

nu ligger jag sängen igår fortfarande ont i huvdedet, hostar och känner mig... inte sjuk men ah.

men men, nu ska jag tittar på idol eftersom jag missade de, sen sova, eller något.
Ska ju upp klockan sex i morgon med, sen upp på lördag och ja trötter.

näst nästa onsdag blir de eh.. va de nu heter? när man knäcker och böjer & skit?
på hästen iallafall :D




Födelsedagen har vart

bra , fått jätte många sms med grattis, tack så mkt. :D

Men annars har den vart som alla andra dagar, det bästa var ridturen. Det är ju sommarväder ute <3
jag har fått en tårta av syster, jättegod :D

Annars ja..?, vi skulle äta smörgostårtan jag tyckte att jag skulle bli bjuden, dvs att någon fixade fikat, men pappa skulle titta på fotbollen & sa att skulle jag ha något fick jag fixade själv. puuh tyckte jag, det är ju endå min födelsedag. haha lite omogen för att vara 19 kanske? men men, fika kan jag väl iallafall få i pressent? :O men nej, jag fick ta fram en tallrik & äta (;
Sen vart alla andra sugna och hämtade tallrikar dom med.
jag sa inte att jag vart sur, men jag är fortfarande lite sur, och lite bortskämd kanske.
men det är ju inte mitt fel ^^

när jag får barn ska jag iallafall bjuda dom på fika på sina födelsedagar.
men jag får väl tacka syster, för hon bjöd mig ju iallafall :D

haha nej ju ska jag inte gnälla xD
Det har vart bra, även om det inte har blivit ett ända paket (förutom tårtan då)
men jag har ju min lilla hästapolle (:

pussheej :D


9/9

Grattis till mig själv idag :D

nu ska jag ut med hunden, sen ska jag till stallet når mammsen & pappsen kommmer hem från jobbet ikväll ska vi äta smörgostårtat (:

när fördesledagar är trkiga, då måste man ha blivit för gammal?



landet föralltid :D

jag tror att linus skulle ha vart liten... och vet man vem linus är så ah xD


Efter ridturer red vi hem tjockisen & marinella. först var de ett jävla problem med att komma upp på honnon xD
men men... grimma grimskaft, en stor häst som gick vart han ville, typ vägen mot stallet vilket var bra för mig eftersom de var dit vi endå var på väg och en stor tom vattentunna i ena handen (vilket gjorde de ennu svårare att göra nått )  red vi hem där på varsin häst i mörkret.
ridskorna hade jag såklart radan tagit av mig men det är häligare utan när fötterna pekar rätt ut och de blåser lite på dom.

Det är sånt som gör hästlivet lite häligt, vilka andra menniskor får uppleva en sån sak lixom? det är nått med luften när de ät mörkt, månen och de klapprnade hästhovarna. me love it :D

men jag tror jag håller mig till.... lite mindre hästar iallafall :D ;)
jag förstår mig inte på folk som vill bo i stan.?!

nu har jag ridigt

för första gången på en månad :D

eller jag skrittade ju för någon vecka sen, men de räknas inte. & de alldra bästa var, de var på compliment :D <3
det var hanna på unghästen rolex ? tror de stavas så? och linda kom med greta. Red iväg till sjön och badade, att man alltid ska bli så blöt. det är de värsta med att bada ;)
och rolex som typ har blivit riden max 15-20 ggr går snällt ner i vattnet, förstår inte varför dom andra töntarna står och skvätter massa vatten med framhovarna? konstiga djur de där han umgås med, men ah jag för står inte hur hon gör med sina hästar (:

i morgon fyller jag år (:
 

och drömmarna går vidare lite med hästen.nu har de ju stått still ett tag. Han är inte halt, men stel därför ska jag pröva att åka till någon såndär som knäcker och grejar. skönt och veta om de är en låsning eller något, eller om de skulle vara något annat. tills dess ska jag pröva rida lite som vanligt. häligt va? :D

i mina nya ljusblåa ridvantar ;)
som är skit fula, men de skönaste jag någonsin har haft på mina händer, dom är perfekta :D

 


rida min, eller ariel?! (:

det var så länge sen jag red så jag kanske inte kommer ihåg hur man gör?

idag var jag på jobbet och skrev på lite papper, det hade kommit lite nya grejer, skit fina, och innan jag han blinka hade ett skitsnyggt armband hamnat i min påse :D som ska betalas sen någon gång lite senare, jag vet vad jag ska göra på torsdag, fylla på min påse ennu mer när jag ska vara där... jättelänge :D det hinner bli mkt saker, man hittar någon tytt hela tiden :D

Sen åkte vi till ikea & åt, sen marieberg, mamma och jag skulle köpa en födelsedags pressent åt mig, men jag hittade inget jag ville ha... mamma köpte en ny ring. Sen åkte vi hem.
Jag tror de blir någon körlektion istället. men det är ju bra (:

när vi kom hem gjorde vi smörgostårta (stavas de så?) aja kommer nog bli skit god, bara massa goda saker på, inga räkor, inga ägg och rom & massa sånt, bara smaskiga saker.

Nu ska jag sätta på mig ridkläder och åka iväg till stallet.
Blir nog att rida ariel, för min, ja.. han är ju halt, men de såg lite bättre ut igår iallafall. fast han hade trampat sig och var varm för de. Hästjäveln ;)<3

aja nu är jag nästan sen så jag måste rusa, pussheej


stallmodet ska vara i stallet & inte på stan?


När man var liten och inte hade råd med annat fick man gå runt med de knäskodda ridbyxorna i tyg.
Det var pinsamt, jag ville ha dom helskodda som alla andra...


och nu går blondinbella runt med knäskodda i tyg, jag kanske ska ge henne mina gammla? eller ennu bättre börja andvända dom när jag går på stan. xD
Nja inge fel på stallmode, men jag föredrar de i stallet & inte på stan?

Jag tycker blondinbella är riktigt snygg i sitt bruna hår
och passade riktigt bra i "stallkläderna"
jag kanske ska ta efter? ;)

ridbyxorna kommer från Zara och blusen från H&m
ja vi häst tjejer är tydligen värsta mode medvetna , de där med mode alltså?!



åh va sugen jag vart på att köpa nya ridbyxor ^^ haha jaja xD
Fast jag menar att jag ska ha dom i stallet, varför har man dom på stan för?
jag förstår inte.... ?!





dags att skynda mig



Nu är jag sen, som vanligt!
ska iväg till stallet vi ska kolla på hästen.
Det är därför jag ligger här istället för att skynda mig som fan..
Jag vill inte veta.

det känns som massa massa problem.

Måndag

Dagen idag blir en riktig "jag är arbetslös dag" jag sov till halv elva
gick ut med hunden, hamnade här.
om några timmar ska jag iväg till hästen.
Det är min dag de.

för typ ett år sedan när jag för första ggr såg emelie inne på iam såg jag hennes klocka, en sån har jag villat haft sen dess, igår hittade jag den, därrimot kostade den 2600 kr.
Lite dyrt kanske, för mig iallafall.
Men jag vill vill vill, nu har jag sätt den varge dag när jag har jobbat med henne och den är bara så vacker.
och eftersom jag bara kommer jobba där i två veckor till spelar de ingen roll om jag har en lika dan, för det vet hon inte om ;)

om jag hade den klockan, då skulle jag ha allt som jag ville ha i detta liv,
Så det är väl bäst att jag inte köper den då, man vill ju inte värka bortskämd ;)

Men ja, när jag blir vuxen & miljonär
då klanske jag köper den endå.

ögongodis (:





det blir inga bilder

ny header ( stavas de så? ) jaja de tackar vi iallafall angelica för :D

förövrigt får jag DAAAAAMP!
tänkte föra över bilderna från mobilen till datorn, men som vanligt funderar de inte, som vanligt gogglar jag på de för att jag vet att om jag laddar hem något program funderar de sen, iallafall en gång tills man får göra om skiten nästa gång men men, de är de väl värt...
Men idag kommer jag inte ihåg va de är för något jag brukar ladda hem, laddade hem lite allt möjligt,  men de vart fel. försökte med instalations skivan som jag hittade i en kartång. nepp inget fungerar.
Står typ att den inte hittar usb kabeln.

någon som är lite mer data smart än vad jag är och har någon ide va de är jag brukar göra alla andra gånger?


bajs vad irriterad jag är

pussheej.


Elin? (a)

helena säger:

Från: Bobby Oduncu
Skickat: den 6 september 2009 14:35:43
Till: [email protected]

Hej,,,,, Ring till salomngen 08-4060181 och fråga efter mig Bobby så bokar jag in dig för klippning (:

krammmmmmmmmmmm

 

angelica / säger:

 haha
du som älskar att ringa

helena säger:

mmh. jag tänkte de jag med...
men sen tänkte jag att elin ringer säkert åt mig om jag ber snällt
annars hotar jag med att hon inte får följa med xD

angelica / säger:

 hahah..
ska hon låtsas vara dig då, eller hur menar du?

helena säger:

yes så menade jag :D






Vad säger du elin? (a)


det är inte över för äns det är slut

Min blogg är helt knas... Arg blir jag.  Göra en ny istället, va äre för vitts med den här när de bara cpar? väntar en vecka eller nått & ser vad som händer...

Idag har jag inte gjort ett skit, blev väckt av mobilen i morrse, någon ringde halv nio. bajs på den. googlade på de och de var nog någon som ringt fel.?!

var nyss uppe hoss grisen (hästapollen alltså xD)  halt i dag med, kanske inte lika hallt?, eller jo.  Vi skulle titta något med skorna han fick ju nya i förrgår med en ny upphöjning på, ifall de kan vara de.

Annars... jag vill inte äns tänka på de

Tur att jag betalade hästförsäkringen i dag, för de nya året. typ en hel månadslön som bara poff, sen betalade jag för skoningen. Det betyder att de försvan nästan tio tusen från kontot. Inte lika kul de, för en halt häst. Men om de blir massa vet.besök på atg äre väl värt de.

om bara några dagar fyller jag år. jag ändrar min önskelista, jag behöver varken ha kläder eller körkort.  bort med hältan.  Det är det ända som betyder. vi är ju ett team <3 :(

 


Helena erkänner

Jag måste erkänna att de känns lite läskigt...
tög eller vadå?, men de är faktisgt de.
Att behöva maila sin address till en främmande menniska
Tänk om de knckar på dörren och man blir rånad eller något :O haha kanske inte för att de skulle finna så mkt att ta, men ni fattar känskan? haha eller inte? xD

men jag kan ju skriva grannens address & kolla i deras brevlåda varge dag ? xD
jag gör alltid allt så himmla mkt jobbigare än va de vore , som vanligt.
Men det blir ju lite mer spännande då...

fast främmande & främmande... ville!
Varför känner man igen honnom?... idol?


bruna ögon..?!

jag tycker om att tävla Vet ni vad jag hade för kommentar i morrse? (; typ att jag vann ett par bruna lincer ;) (Y) Värkligheten hinner ikapp ganska snabbt ibland. får väl se hur de går med de denna gång... det värkar ju inte bli något av bobby vinsten.. skanske ska tjata lite på han? pussheej!

som vanligt

nyss vart uppe hos hästen & fodrat massa mat, han börjar bli lite rundare nu, :)
Men halt igen
jag är så sjukt sugen på att rida med han igen, och om en vecka äre ju tävlig....  :/

så äre inte de lilla såret som spökar, (från en ny spark av ariel) som man kan hoppas på att de är orsaken den här gången, så borde de gå över snart.

Men och andra sidan borde de ha sätt bättre ut i dag då,de gjorde de inte!

ingen tävling ingen ridning, men att han står och får en massa mat, betyder ju att han blir lite finare att titta på iallafall. rund & go.

en häst utan ben, visst vore de bra.

 


filmtips

brist på filmer, mensvärk så jag inte kan resa mig från sägen
Mamma sa - titta på gröna stekta tomater.
Den såg jag fär länge sen och det är den bästa filmen jag någonsin sätt.
efter att bara sätt "framsidan" tyckte jag att de såg ut som värdens tantfilm & namnet på de. nej det lät inte som en sån bra film.
¨
Men eftersom klockan snart är två och jag ligger i sängen har jag tittat på den.

Och jag vet inte vad jag ska säga ?!
jag vill se den om & om igen,

vilken film

ja lite gammaldags kanske men vad ska man förvänta sig när den är från 91, 18 år sen lixom och innan de var de en bok. längesen vare iallafall. 

men ja, den är apsolut värd att se, jag bara älskade den, på mitt egna lilla sätt. 
Det är inte värdens bästa film, men det är något i handlingen som.... får mig...  att fundera? 



 


Nööörd

eftersom ni vet att jag är en liten tävlings nörd. är jag med i en tävling ingen.
Denna gången kan man vinna ett par lincer. Tänk om jag nu går och färgar håret brunt, vore de inte vackert med bruna ögon då?
haha eftersom morfar tycker att de är fult att vara mörk & ha blåa ögen, det var ju typ en an anledningarna till att jag vart blond för sådär fem år sen? ;)


jaja hur som hälls här kommer en länk till tävlingen för de slulle man ha:

http://gaydar.blogg.se/2009/september/ny-tavling-vinn-fargade-manadslinser.html?_tmp=e1f31c4b8c2c9deb9940d381a9506904dcfa0835


Även om jag måste säga att de där med tävlingar värkar mest.... fejk?
men men hoppas kan man ju alltid
pussheej /H


Önskelista

Idag frågade mamma vad jag ville ha i födelsedags pressent
jag sa
1. att vi skulle gå kursen för att få övningsköra
2 smörgåstårta
3. Pengar

Mamma funderade lite och sa sen, körlektioner vore ju kanske bra med?
Ja, svarade jag men de vore ju bra att gå kursen först iallfall.

när vi berättade planerna för pappa sa han,
- vadå ska hon ha pengar okså? :O

Vi konstaterade att de var ju bara vad jag önskade mig, och jag skulle faktisgt villa ha lite nya kläder ;)
Men men...

Sen sa mammsen att hon skulle betala ett syntest, så de ska jag väl göra snart. pussheej /H

oroar mig som vanligt över mina ögon!

ska försöka komma på något intressant att blogga om för en gångs skull.
jag ska värkligen försöka kolla synen någon dag, eller?

känner inte för de, jag vill inte ha glasögon, jag vill inte betala ett par lincer.
Jag... är faktisgt lite rädd för de, eftersom jag bara har sätt igenom mina egna ögon i hela mitt liv, äre ju ganska svårt att veta hur de ska vara?! det kanske är helt okej, vem vet?

och det är ju iallafall onödigt att göra en synundersökning om jag inte tänker göra något åt de, jag menar köpa glasögen eller så..
Det är ju värkligen att slänga pengar i sjön.
Det borde vara en gratis grej, typ som kondomer som delas ut gratis lite då & då i förebyggande syfte.
Jag menar tänk om jag blir blind eller något? bara för att de kostar pengar.



 

Jag ska rösta på ett parti som ger ut gratis grejer.
Eller fixa en hemmförsäkring som betalar de (:

nej de här vart ju inte så seriöst pricis... men men ;)

pussheej

utan ord

jag orkar inte beskriva de, det är bara en kännsla.

Torsdag

Torsdag jag är ledig, jag kom i tid till arbetsförmedlingen hela en minut före (:
och nu städar jag lite, sen ska jag göra hemmagjorda köttbullar
och gå ut med hunden.

Åka till hästen och sova

jag tor att de här kommer bli en bra dag :D

vart blöt av regnet, jobbade med gammla och nu har jag ont i benen,

Nej, jag gnäller inte?

Dagen slutade typ som den började, solen sken och jag satte bara på mig två tröjor innan jag åkte iväg till jobbet
BOOOOOM! (åska alltså för dom som inte fattade de)
sa de och himmlan vart svart som ah, svart iallafall ;)
Det kom en regn droppe de kom några till & sen kom alla & de började typ att hagla, de vart blött innan för första tröjan, de vart blött innanför den under och linnet vart blött min bh vart jätteblöt, trosorna var blöta, ja jag var blöt. Väl framme på jobbet böt jag lite kläder tyckte synd om mig själv.

Gick och började jobba i nio timmar, dom första fem var helt skitjobbiga arga gubbar arga tanter, gaaaah :@
Men sen vart dom på bra humör och det är lite sådär kul igen, ända tills jag jobbade med en politiker som snackade politik, då vart de tråkigt igen.

slutade, böt om insåg att alla tröjor fortfarande var blöta, jag fick åka hem i en tunn tröja, svinkallt
hemma med ont i huvedet, ont i benen & ont i knät.

Sitter och skriver på mitt cv som af ska ha i morgon kl tio :O varför tar jag de tidiga tiderna när jag vet att jag alltid är trött? jag får typ för mig varje gång jag väljer tid att nej, nästa gång kanske jag inte är trött och då har jag ju hela dagen att göra annat på sen.

men i morrn kommer jag säkert vara trött, så inte missa tiden alltså. bäst att påminna mig själv.

pusshej


Helena i ett nötskal

Hade ingen hudkräm i gårkväll, den enda jag hittade var dove:s summer glow.
Och eftersom jag endå inte trode på att man skulle bli "brun" av skiten, hade jag på den som vanligt på benen.
Nu när jag vaknade på morgonen funderade jag på vad jag har gjort med mina händer, det kanske var så att skiten fungerade iallafall? :O och att man borde ha tvättat händerna efteråt.
det är inte vakert...

Men men...

nu ska jag ut & gå Sen äre jobb med gammligarna
hoppas att ett träd blåser om kull över mig när jag är ute och går, så jag får ont så de inte går att jobba.
Jag vill värkligen inte,
jag som alltid sover som en stock, har sovit skit illa i natt & allt är de nio timmarna jag måste sependera med gammlingarnas fel.

Men sissta dagen någonsin, tänk possitivt.

nej nu ska jag skrubba lite på händerna och hoppas på att dom blir iallafall en färg ;)
pussheej

RSS 2.0